taitxí al CEntre Cultural l'Escorxador

Taitxí al Centre Cultural l’Escorxador

El Centre Cultural l’Escorxador acollirà dissabte la primera Trobada de grups de taitxí a Badalona

La Nau 3 del Centre Cultural de l’Escorxador (carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n) acollirà aquest proper dissabte, 25 de març, de 10 a 13 hores, la primera Trobada de grups de taitxí a Badalona. L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer els beneficis per a la salut i el benestar que afavoreix la pràctica d’aquestes disciplines en un acte voluntari i festiu.

Es faran diferents tallers i exhibicions per  difondre les diferents formes de taitxí i els beneficis de la seva pràctica per la salut i el benestar emocional. La jornada començarà amb una classe magistral participativa i continuarà amb diferents tallers simultanis i exhibicions.

Amb la Trobada de taitxí a Badalona arrenquen les activitats previstes en Mes de la vida Activa que amb el lema “Mou-te pel teu barri” té la finalitat d’apropar els actius de salut dels barris a les persones i fer conèixer la practica d’estils de vida saludables.

Aquesta trobada neix a partir de la iniciativa de grups de practicants de taitxí com el Grup taitxi i txikung kungfu cha Badalona, el Grup taitxí Duet Sports, Grup taitxí Elisa de Sant Adrià de Besós, el Grup de taitxí del Centre de Recursos i Assessorament a la Dona de Badalona, Associació Tai Chí Salut i Consciència i l’Ateneu Carme Claramunt.

La Trobada de grups de taitxí a Badalona és una de les actuacions contemplades en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2017-2019 pel programa “Badalona cap a una ciutat saludable” a través del qual es vol contribuir a articular un treball de promoció de la salut amb la participació de diferents departaments municipals i serveis i entitats de Badalona.

 

Author: Redacció Badalona Barcelonès

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada