Mercat del Trasto

El Mercat del Trasto d’aquest any estarà dedicat a la bicicleta

La 21a edició del Mercat del Trasto de Primavera s’emmarca dins del Dia Mundial de la Bicicleta amb l’objectiu de promoure aquest mitjà de transport

Ja està obert el termini per participar a la 21a edició del Mercat del Trasto, que se celebrarà al parc de les Muntanyetes el diumenge 30 d’abril. Demà divendres, 31 de març s’obrirà el termini per participar a la 21a edició del Mercat del Trasto, que se celebrarà al parc de les Muntanyetes, al barri del Puigfred, el diumenge 30 d’abril. La inscripció s’ha de fer mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament de Badalona.

El Mercat del Trasto és una fira que té com a objectiu donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti. Aquesta edició del Mercat del Trasto tindrà 248 parades. L’ajuntament destaca que, per poder donar cabuda a un major nombre de persones, es limitarà el nombre de parades a una única per sol·licitud. En canvi, les entitats podran disposar de fins a tres parades.

Com s’ha fet en les darreres edicions, el Mercat del Trasto, té una vessant solidària i totes les persones que hi posin una parada hauran d’aportar, com a mínim, un quilo de menjar envasat (preferiblement arròs, pasta, oli i/o llet). Aquesta acció també està oberta a qualsevol persona que s’adreci al mercat. Tots els aliments recollits a la carpa de Voluntaris Badalona es donaran al Banc d’Aliments.

Enguany, el Mercat del Trasto de Primavera s’emmarca dins del Dia Mundial de la Bicicleta que se celebra el 19 d’abril amb l’objectiu de promoure aquest mitjà de transport. És per això que s’anima a la ciutadania a portar-hi la bicicleta ja que hi haurà un espai obert a tothom on personal de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Solidança ajudaran a les persones que ho vulguin a regular la seva bicicleta a la mida, fer-hi petites reparacions i posar-la a punt. A més, es donaran consells a tenir en compte per evitar robatoris.

Author: Redacció Badalona Barcelonès

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada