La M27 i la M28 unirà Badalona amb Santa Coloma

Demà dijous es posen en marxa les primeres línies de bus metropolità AMB Metrobús, la M27 i la M28

La M27 unirà Badalona amb Can Franquesa (Santa Coloma de Gramenet) i la M28 l’estació de RENFE Sant Andreu Comtal amb l’Hospital de Can Ruti

Demà dijous, 5 d’abril, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) posa en marxa les primera línies de bus AMB Metrobús, la M27 i la M28, que formen part de la nova xarxa d’autobús metropolità d’altes prestacions. La primera, la M27, connecta Santa Coloma de Gramenet (barri Les Oliveres) amb Badalona (metro Pompeu Fabra). La segona, la M28, connecta Can Ruti de Badalona amb l’estació de Sant Andreu Comtal de Barcelona.

Aquesta nova xarxa de bus metropolità d’altes prestacions es vertebra amb dos nous serveis d’autobusos d’altes prestacions: el servei d’autobús metropolità Exprés (AMB Exprés) i el servei AMB Metrobús. Aquesta nova xarxa complementa tots els serveis d’autobús existents i facilita una connexió més directa i amb més freqüència amb el centre de la metròpolis.

La inauguració d’aquestes dues línies es farà demà dijous, 5 d’abril, a les 12.30 hores, davant l’Ajuntament de Sant Coloma de Gramenet, i anirà a càrrec de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, de l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, i del vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda.

Author: Redacció Badalona Barcelonès

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada