regata i fideua

IV regata de llagut, de la Lliga catalana a Badalona

IV regata de llagut, de la Lliga catalana a Badalona

Badalona acull diumenge 29 de juliol la IV regata de llagut de la Lliga catalana, que aplegarà uns 400 esportistes 

El camp de regates estarà situat davant del dic de recer del Port de Badalona, des d’on es seguiran les competicions a partir de les 9.00h.

Hi haurà categoria infantil, cadet, juvenil, sènior i veterà masculí i femení, amb uns 400 vogadors i vogadores.

En acabar, tots els esportistes, aniran a un dinar de germanor per allargar la jornada equador de la lliga, que acabarà a Cambrils el dia 2 de setembre.

La lliga de llagut recala diumenge a Badalona.

Les aigües del Port de Badalona acolliran, amb un camp de regates ubicat davant del dic de recer, la IV regata de la lliga de llagut del 2018, que es va iniciar el juny a Palamós i que ja ha passat per Flix i Sant Jaume. De manera que continuarà a durant l’agost per Deltebre i Lloret per acabar el setembre a Cambrils.

Les competicions, que aplegaran una dotzena de clubs d’arreu del territori català, començaran a les 9.00h, amb recorreguts de 500, 1.000 i 1.500 metres segons les categories. Hi competeixen masculina i femenina d’infantil, cadet, juvenil, sènior i veterans. La previsió és que hi hagi competicions fins a les 14.00h i després un dinar de germanor, promogut pels organitzadors de la cita: el Club de Rem Badalona, la secció de rem del CN Badalona i del CN Betulo, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Rem, el Port de Badalona i l’Ajuntament de Badalona.

  Share:

Author: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada