Entrevista a Frank Caro, director del festival Springfest d'OPIUM. Part 1

Entrevista a Frank Caro (part 1)

Entrevista a Frank Caro, director del festival d’OPIUM Barcelona Springfest, que tindrà lloc el primer cap de setmana de març

Frank Caro ens ha atès abans de l’esperat Springfest que organitza OPIUM Barcelona. El director i deejay, ens va parlar sobre aquesta edició i les anteriors del festival just quan només queden dues setmanes per a que tingui lloc l’Springfest. Nicky Romero obrirà el festival dijous a OPIUM, mentre que Oliver Heldens donarà continuitat divendres per a que Don Diablo tanqui una tercera edició que estarà plena d’èxits. A continuació podeu llegir la primera part de la entrevista a Frank Caro.

Frank Caro parla d’Springfest

P. M’agradaria inicia l’entrevista amb una felicitació pel gran treball que heu fet amb la realització de les edicions anteriors. Un festival d’aquesta magnitud no es pot preparar ni en una setmana ni en un mes.

Frank Caro: «Moltes gràcies. És veritat que no es prepara en un mes, i si sóc sincer, comencem a preparar-ho quant finalitza la temporada d’estiu a OPIUM. Sempre volem tenir als millors i això comporta molt de temps».

P. Com sorgeix l’idea de crear Springfest? Vau tenir facilitats per portar-la a terme?

F.C: «Aquesta es la tercera edició, però en realitat es tracta de la sisena que realitzem. Les primeres van ser més descafeïnades i sense res a veure amb aquestes dues últimes edicions, el veritable Springfest. Amb aquestes dues darreres va ser amb les que vam constituir el festival amb un major pressupost i una major infraestructura».

P. És la tercera edició d’Springfest com bé dius. Què destaques de cadascuna de les anteriors?

F.C: «Les dues anteriors han estat un autèntic èxit tant a nivell d’imatge com a nivell de negocis, i estem segurs de que ho podem tornar a repetir per tercera vegada. De les dues primeres edicions podem destacar la festa de dia, que és l’única sessió sense deejay convidat però que va ser un rotund èxit i molt divertides.

P. I sobre l’edició d’aquest any, el pròxim mes de març, quin és l’objectiu?

F.C: «Volem repetir l’èxit de les anteriors edicions i sobretot, veure com es desenvolupa la festa de la tarda a Cafè del Mar, la nova localització d’aquesta edició».

P. Amb els dj’s anunciats, la novetat és Cafè del Mar com a localització per la ‘Sunset Party’. Encara queda alguna sorpresa per anuncia d’última hora?

F.C: «És molt poc probable, tot i què hem estat molt a prop de tenir una gran sorpresa!».

Demà la segona part on parla dels dj’s convidats, la situació de la música electrònica actual i molt més.

Author: Redacció Badalona Barcelonès

1 comment

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.