Entrevista a Frank Caro (part 2)

Aquí està la segona part de l’entrevista a Frank Caro on en aquest cas parla sobre els deejays convidats a la tercera edició de l’Springfest d’OPIUM

Frank Caro ens va parlar sobre l’Springfest, el festival que organitza la sala OPIUM Barcelona i aquí està la segona part d’una entrevista on en la seva primera part va parlar d’aquesta festa i ara és torn de fer-ho sobre els dj’s convidats.

P. Al cartell es poden veure deejays consolidats a l’escena internacional com pot ser Nicky Romero i Don Diablo, i altres que, tot i el nom que ja tenen, també tenen un gran futur per davant com Oliver Heldens. Altres, com Third Party, que han arribat recentment ho han fet amb força, és a dir, que trobem una barreja entre joventut i experiència, a més de diferents estils. Què és el que es busca?

Frank Caro: “Es tracta d’oferir qualitat. Per una part tenim els tres headliners, Nicky Romero, Oliver i Don Diablo que asseguren el festival, i per l’altre tenim la nostra aposta personal. Third Party i CID repeteixen al club i estic segur que seran uns dels més grans en poc temps. Per completar el cartell tenim a Digital Farm Animas, a qui van posar l’ull fa uns mesos.

P. I quant a la música, portes molts anys en el món com a dj i has pogut veure l’evolució de l’electrònica. Com veus l’actualitat i cap a on creus que es dirigeix? Dóna la sensació que hi ha dj’s que són com les estrelles del pop de fa alguna dècada.

F.C: La música electrònica sempre evoluciona, ja sigui la forma de reproduir-la o bé de produir-la, però està en constant evolució. Actualment els sons són més d’estil house, com fa una dècada . A més, crec que el públic és cada cop més exigent, per tant, les produccions han de ser cada cop millors.

Públic majoritàriament americà

P. El públic va en augment i és molt normal veure a gent de qualsevol país a cadascun dels festivals que hi ha al voltant del món. Springfest no és menys i rep a gent de diferents part del món.

F.C: Correcte. Normalment OPIUM té uns clients setmanals basats en el turisme que arriba de totes les parts del món a Barcelona. Però encara més quan es fan sessions com els WEDJ’S o el festival Springfest. Per aquest últim, el públic és majoritariament d’Estats Units, qui aprofita les vacances de primavera per viatjar i conèixer Europa.

P. OPIUM és de les poques sales que rep a dj’s internacionalts a la ciutat i que aposta per aquest tipus de festa, però sembla que dóna resultat i Springfest o WEDJ’S són dos grans exemples.

F.C: És la nostra carta de presentació. Haver tingut a la gran majoria dels millors deejays del món ens ha creat una gran i bona imatge.

P. Com s’ha comentat, es suma Cafè del Mar, un nou espai. Per què Cafè del Mar i què s’espera d’aquesta nova localització de la ‘Sunset Party’?

F.C: És un nou local que vam obrir fa uns mesos. La localització i les vistes són immillorables i crec que beneficia l’assistent no gaudir de la festa al mateix espai de tarda com de nit.

Author: Redacció Badalona Barcelonès

1 comment

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada