Don Diablo completa el triplet de dj's holandesos del Springfest d'OPIUM.

Enquesta per als joves sobre els seus hàbits d’oci nocturn

Badalona emet una enquesta per consultar a les persones joves de la ciutat sobre els seus hàbits d’oci nocturn

El sondeig està destinat a persones d’entre 14 i 35 anys i pretén conèixer quines són les dinàmiques d’oci juvenil

L’enquesta servirà per planificar polítiques de joventut que promoguin hàbits saludables i s’adaptin a les necessitats del jovent

L’Ajuntament de Badalona llença una enquesta per conèixer de primera mà quins són els hàbits de les persones joves de la ciutat a l’hora de gaudir del seu lleure en horari nocturn amb l’objectiu de poder oferir un oci alternatiu de qualitat que doni resposta a les seves necessitats. Per aconseguir-ho, el consistori emet aquest sondeig que permetrà fer una diagnosi de les seves pràctiques, gustos i necessitats en àmbits com el model d’oci, els patrons de consum, la mobilitat, la seguretat o les situacions de discriminació.

La informació obtinguda de l’enquesta serà un dels paràmetres bàsics per al disseny i planificació de les polítiques locals de joventut en relació a l’oci nocturn, alhora que servirà per programar intervencions que promoguin hàbits saludables i responguin a les necessitats dels i les joves en el seu temps d’oci.

L’enquesta, totalment anònima i confidencial, està destinada a totes les persones d’entre 14 a 35 anys i estarà disponible des del dia 4 d’abril fins al 6 de maig tant en format digital com en paper. Les persones que vulguin participar poden entrar al web http://ocinocturn.badalona.cat i omplir el formulari o fer-ho presencialment al Badiu Jove de Badalona, als diferents Espais Joves de la ciutat o als Punts d’Informació Juvenil dels centres d’educació secundària.

Author: Redacció Badalona Barcelonès

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.