Acord ajuda la Penya

La ciutat es mou per ajudar la Penya 

L’Ajuntament i el Club Joventut Badalona arriben a un acord per garantir el futur de la Penya

El consistori i l’entitat esportiva anuncien una nova etapa de col·laboració que comportarà un major retorn social del club a la ciutat. L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i el president del Joventut Badalona, Jordi Villacampa,van presentar divendres l’acord assolit entre el consistori i el Club Joventut Badalona per garantir la viabilitat present i futura de la Penya.

L’acord actual preveu una nova forma de relació amb la principal entitat esportiva de la ciutat que garanteix el seu futur i alhora aporta el màxim retorn econòmic, social i esportiu a la ciutat. L’acord està basat en un compromís mutu que permet protegir a la Penya com a símbol d’identitat de la ciutat i falcar el present i el futur del club partint de la premissa de què el projecte és econòmicament viable.

L’alcaldessa Dolors Sabater ha indicat que el pacte té serrells pendents de tancar i ha avançat que encara queda feina per poder materialitzar definitivament l’acord. Una de les mesures per assegurar l’acord i dotar-lo de major força seria aconseguir un pacte de ciutat, que l’alcaldessa ja ha demanat a tots els grups municipals i que es portarà al proper ple per ser validat, si és possible, amb unanimitat. L’acord també s’ha d’acabar de perfilar amb els serveis tècnics i jurídics municipals.

‘La Penya és un dels principals símbol i imatges que ajuden a projectar Badalona a Catalunya i al món. Una imatge positiva, de talent i esforç de superació’ ha assegurat l’alcaldessa per explicar la importància del pacte.

Per la seva banda el president del Joventut, Jordi Villacampa, ha subratllat la importància d’un acord que ha qualificat ‘d’històric, en la mesura que marca un punt d’inflexió’ en la trajectòria de l’entitat.

Author: Redacció Badalona Barcelonès

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada