El Centre de Negocis de Badalona arriba al 100% de l’ocupació

“Assolir el 100% de l’ocupació és una dada molt positiva que situa el BCIN com un centre de negocis de referència a la ciutat i a la comarca», ha destacat el regidor Àlex Mañas.

El Centre de Negocis de Badalona (BCIN) ha arribat al 100% d’ocupació, una fita que no s’aconseguia des de l’any 2008. Actualment, hi ha un total de 34 empreses allotjades en els 54 mòduls de despatx que té el BCIN, majoritàriament societats de serveis a les empreses. El 26% de les companyies fa més de 10 anys que estan ubicades al BCIN, mentre que un altre 26% porten entre 2 i 10 anys al Centre i un 48% van arribar va menys de dos anys.

Al Centre de Negocis també hi ha autònoms, societats anònimes i 4 entitats: Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona, Federació Empresarial de Badalona, Associació Catalana de Vènding i la Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona. Dos terços de les empreses pertanyen al sector terciari, amb la comercialització de productes o de serveis molt diversos (maquinària, tèxtil, equipament, immobiliari, transport) i el terç restant pertany al sector quaternari.

El segon tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, ha afirmat que “assolir el 100% de l’ocupació és una dada molt positiva que situa el BCIN com un centre de negocis de referència a la ciutat i a la comarca per a empreses de diversos sectors”. El regidor també ha posat de relleu que “tres de les empreses estan en règim de Viver d’Empreses, una iniciativa del BCIN i d’aquest govern que es va posar en marxa ara fa un any per als nous emprenedors”.

 

Author: Redacció Badalona Barcelonès

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.